Medium
Coach
Healer

1 credit p.m.

Albert

Top Medium Albert.
Helderziend Magnetiseur en
Hypnotherapeut.
Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was.

Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden.
Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden.

Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart...

Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft?
U bent van harte welkom voor een jaartelling.

Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft.
Alvast bedankt. 

Gastenboek (5):


Caroline:
Zag veel, dankjewel

I.:
Voorspelling weet ik nog niet maar klopte wat hij zei en hoe hij de persoon omschreef. Beantwoordde ook al mijn vragen, fijn consult!

Sylvie:
Was een fijn gesprek, nu afwachten

Isabelle:
Albert is iemand die meteen rust geeft....is heel duidelijk in zijn uitleg....hij ziet veel.....ik heb maar 1 vraag gesteld en verder heeft hij van alles geschreven daarover....kies voor Albert....je weet meteen wat je wil weten....dank je Albert

Sandra:
w a o u w ! hier heb ik echt geen woorden voor ... to the point, snel, voelt dingen meer aan dan ik ze had kunnen verwoorden. een echte aanrader !Start chat
Terug