Paragnost
Kaartlegger
Coach

1 credit p.m.

Wil

Helderwetend, voelend, ziend, topparagnost, relatie-expert, lifecoach, werkt met lenormandkaarten, toekomstvoorspellingen.

Mijn naam is Wil. Al tientallen jaren help ik mensen door het geven van adviezen op het gebied van liefde, financiën, werk, scheidingen en gezinsproblemen. Door mijn heldervoelende en ziende gaven kan ik ook een stukje met je meelopen in de toekomst. Dit doe ik d.m.v het doorkrijgen van beelden en antwoorden van gidsen, engelen en het gebruiken van de lenormandkaarten.

Geen vraag is mij vreemd en ik help jou dan ook krijg met alle liefde weer nieuwe inzichten te krijgen op al jou levensvragen.Ik kijk ernaar uit om je te spreken en te helpen.

Warme groet,
Wil 

Gastenboek (6):


Els:
Dank je wel Lieve Wil voor deze mooie legging. Laat het maar komen en ik hoop dat goed gaat komen. U bent een Topper

Buttercup:
Wil geeft altijd goed advies en ik kan altijd bij hem terecht bij moeilijkheden

Girts Blazevics :
TOP paragnost. Heel erg gerustgesteld. Mijn levenspad voelt nu veel lichter geworden om te bewandelen. Raad ik zeker aan iedereen om een chat mee te houden. Al mij credits helemaal waard. xxxGirts????

K:
Bedankt Wil! Ik heb heel wat aan je reading gehad en je hebt mij goed geholpen. Het leek alsof ik met een vriend sprak. Stelt je erg op je gemak en luistert goed.

Jurrina:
Dank hoor,werdt afgebroken ,weer helemaal gerust gesteld????

marina:
hele goede !! weet t exactStart chat
Terug